Ugrás a főmenühöz Ugrás a tartalomra Ugrás a termék kategóriákhoz
Széchenyi 2020, befektetés a jövőbe

Kategóriák:

Braille kijelzők

Active Star 40

Már 2 668 050 Ft + ÁFA Ugrás a rendeléshez

bruttó: 2 801 453 Ft
Bankkártyával nem fizethető!
Az ár irányár! A mindenkori árfolyammal változhat.

Az Active Star a maga 40 Braille cellájával egy teljeskörű Braille rendszer: Braille kijelző és Braillle jegygyzetelő egyben. Az Active Star-ral együtt használatos laptop mérete egy kihúzható tálca mechanizmus segítségével pontosan beállítható.

Tovább a teljes leíráshoz

Ossza meg ismerőseivel

Az Active Star a maga 40 Braille cellájával egy teljeskörű Braille rendszer: Braille kijelző és Braillle jegygyzetelő egyben. Az Active Star-ral együtt használatos laptop mérete egy kihúzható tálca mechanizmus segítségével pontosan beállítható. Az Active Star menet közben is biztosítja az adatokhoz történő hozzáférést azzal, hogy egyszerre akár három különböző eszköz is csatlakoztatható hozzá BlueTooth-on keresztül, legyen az okostelefon, tablet, vagy akár egy laptop számítógép. Támogatottak a legnépszerűbb operációsrendszerek, mint az IOS, Android, valamint a Chrome OS. Köszönhetően az Active Star 16 GB kapacitású belsőmemóriájának, a készülék bármikor használható jegyzetek készítésére, és könyvek olvasására anélkül, hogy bármilyen eszközt csatlakoztatnánk hozzá.

Active Star: az optimális Braille kijelző mobilhoz és számítógéphez

 • 40 homorú cellás Braille kijelző kurzorkövető billentyűkkel
 • hajlékony és rugalmas hely laptopja számára
 • Mellékelt PC-billentyűzet, amely mágnesekkel rögzíthető
 • Beépített jegyzetelést segítő funkciók, mint szerkesztő, számológép, és szervező
 • Rekesz az okostelefon számára
 • HTCom szoftver a fájlok kényelmes mozgatására
 • Érintésvezérelt technológia, amely által a készülék érzékeli az aktuális olvasási pozíciót, valamint automatikusan görget a következő, még el nem olvasott területre
 • Max 40 óra folyamatos akkuhasználat
 • Music Braille támogatás: komponáljon zenét a Musik Braille támogatásnak köszönhetően

Braille kijelző

Köszönhetően a HID technológiának (Human Interface Device) az Active Star készüléket számítógépe automatikusan felismeri a csatlakoztatást követően meghajtó szoftver telepítése nélkül.

Az Active Star jól együttműködik a legismertebb képernyőolvasókkal, pl.: Jaws, Supernova, vagy az NVDA akár kábelen, akár vezetéknélküli technológián keresztül csatlakoztatja azt számítógépéhez. A mobileszközök, pl.: az Apple IOS készülékei, vagy az Android, valamint a Google OS is támogatják az Active Star használatát. .

A készülékhez biztosított billentyűzet, valamint az érintésvezérelt technológia egyedülálló Braille írás- és olvasásélményt biztosít az Active Star felhasználói számára.

Az active Star, mint jegyzetelő készülék

Az Active Star készülék bárhol és bármikor, önállóan is használható jegyzetelőként, valamint könyvek olvasására anélkül, hogy csatlakoztatnánk számítógéphez, vagy egyéb külső eszközhöz. Számos jegyzetelést segítő alkalmazást építettünk be a készülékbe, mint pl.: szövegszerkesztő, számológép, időzítő, ébresztőóra, csak hogy néhányat említsünk.

Az interaktív játékok és a Musik Braille támogatás az Active Star különleges tulajdonságai, amelyek révén a Braille kultúra elsajátítása és használata kellemes és szórakoztató elfoglaltsággá válik.

Jegyzetek könnyű átvitele

Egy találkozón, vagy iskolai óránk észített jegyzet számítógépre, vagy mobileszközre történő átvitele nagyon egyszerű feladat. A szabadalmaztatott "Direct transfer" ("közvetlen átvitel") technológia révén könnyen és gyorsan mozgathatja jegyzeteit az Active Star és számítógépe között, függetlenül a számítógép operációsrendszerétől. Egyszerűen nyissa meg a Word-öt a Windows-os gépén, vagy a Pages szövegszerkesztőt a Mac gépen. Az Active Star készüléken nyomja meg a Szóköz és az 1 5 7 billentyűkombinációt, majd a készüléken begépelt aktuális jegyzet beillesztésre kerül a számítógépen aktuálisan megnyitott szövegszerkesztőbe.

Az Active Star használható külső meghajtóként is. Ennek révén, az egyéb USB-meghajtók használatához hasonlatosan tud fájlokat mozgatni számítógépe, és az Active Star memóriája között.

A HTCom fájlátviteli program révén arra is lehetősége van, hogy bármilyen szöveget normál, vagy rövidírásos Braille-be fordítson. A már rövidírásban lévő Braille anyagok számítógépes pontírássá történő konvertálására is lehetőség van. A HTCom révén az internetről nyert szövegek közvetlen konvertálása is megoldható, amelyeket aztán átküldhet Active Star készülékére.

Rugalmas, és igazítható

Az Active Star-t úgy terveztük, hogy laptoppal együtt is könnyen használható legyen. A tálcamechanizmus révén többféle laptop méret állítható be, amelybe kényelmesen belehelyezheti számítógépét.

A legtöbb laptophoz még külön hordtáskára sincs szükség, hiszen az Active Star hordtáskájában a gép számára is van elegendő hely.

Az Active Star jó választás iskolai tanulmányok folytatásához

Musik Braille támogatás

Az Active Star egy különleges funkciót kínál a zenetanulás szerelmeseinek. Az egyedülálló szabadalmaztatott Musik Braille tulajdonság révén a zene már annak jegyzetelése közben is visszajátszható. A Musik Braille tulajdonság is kihasználja az érintésvezérelt technológia tulajdonságait. Ennek köszönhetően tehát olvasás közben is képes a készülék a kottában rögzített hangjegyek visszajátszására valós időben, olvasás közben.

Az új több szólamú hangtechnológiának köszönhetően akár egyes hangszerek (mint pl.: zongora, gitár) is megszólaltathatóak. Akár a beépített hangszórókon, akár fejhallgatón keresztül garantált a jó minőségű visszajátszás.

A könnyen használható zeneszerkesztő segítségével egyszerűen és közvetlenül módosíthatja műveit.

Braille tanulása játékosan

Vicces, szórakoztató interaktív játékok állnak rendelkezésre a Braille tudás elsajátítására.

Oktatók támogatása

A Braille írás/olvasást oktatók számára Az Active Star közvetlenül biztosít egy elemző készletet, amelynek működése az érintésvezérelt technológián alapul. Ez a készlet tartalmaz egy olvasási napló elemzőt (ATC Log Analyzer), valamint egy olvasási napló lejátszót (ATC Log Player). A tapintható adatmennyiséget a rendszer képes elemezni az olvasási pozíciók nyomonkövetését, valamint képes ezeket egy naplófájlban is elmenteni. Egy leckén belül az olvasáselemző képes detektálni az olvasási inkonzisztenciákat is. Az egyes karakterek, vagy karakterkombinációk érzékelése során felmerülő olvasási nehézségeket is képes a rendszer észlelni, és részletesen dokumentálni.

Az olvasási naplólejátszó a számítógép képernyőjén mutatja be a tanuló olvasási folyamát valós időben.

Könyvolvasási mód

Élvezze kedvenc könyvének olvasását akár annak elejétől a végéig anélkül, hogy Active Star készülékén rendszeresen nyomkodnia kéne a görgető gombok bármelyikét. A Braille olvasásfolyam automatikusan a következő olvasatlan sorra lép, amint az aktuális sor végére ért. Az érintésvezérelt technológia a Braille olvasást könnyűvé, gördülékennyé és szórakoztatóvá teszi. A profi Braille olvasók már egy könnyed érintés révén is elkezdhetik az olvasást és olvashatják kedvenc könyvüket akár annak elejétől a végéig.

Technikai adatok

Bevitel/megjelenítés

 • 40 piezoelektronikus Braille cella
 • Kompakt qwerty billentyűzet
 • 8 Braille beviteli billentyű
 • 2 szóköz billentyű
 • Szabadalmaztatott érintésvezérelt technológia
 • "Könyvmoly" mód
 • Mini hangszórók
 • Többszólamú hangchip

Vezérlés/navigáció

 • 2 tripla műveleti billentyű

Csatlakozási módok

 • Egy USB port a PC-vel történő csatlakoztatásra
 • 2 USB port a billentyűzetek csatlakoztatására
 • 1 Jack csatlakozó fejhallgató számára
 • Többszörös BlueTooth technológia, akár három eszköz egyidejű csatlakoztatására

Memória

 • 16 GB belső memória szöveges anyagok tárolására

Akku és feszültség

 • Újratölthető Lithium akkuk
 • Akkukapacitás: max 40 óra
 • Teljes feltöltéshez szükséges idő: 3 óra

Méretek és tömeg

 • 32,2 x 21,9 x 2,2 cm, 3,7 cm billentyűzettel együtt
 • (12.6 x 8.6 x 0.9 hüvelyk, 1.4 hüvelyk billentyűzettel együtt)
 • 1090 G (1430 G billentyűzettel együtt)

 

Az Active Star a Helptech terméke. Minden jog fenntartva.

Okos hozzáférés

A beépített vezetéknélküli BlueTooth technológiával Az Active Star kényelmes hozzáférést biztosít a legtöbb okostelefonhoz. Számos okostelefon behelyezhető az Active Star erre szolgáló telefontartó rekeszébe, amely a tálcamechanizmus alatt található. A telefonnal történő csatlakozás révén az Active Star billentyűzetével tudjuk vezérelni telefonunkat.

Lényeg a mobilitás

Az Active Star kompakt és nagyon könnyű.

A 22 MM magas házméret a maga 1090 G súlyával az Active Star-t igazi társsá teszi. Az újratölthető lithium akkuk révén az Active Star akár 40 óra folyamatos működést képes biztosítani. A kézitáska a vállpánttal együtt kényelmes viseletet biztosít, amely révén az Active Star készülékét biztonságosan tudja vinni magával, bármerre is jár.

Tökéletes ergonómia

A Handy Tech által alkalmazott egyedi homorú Braille cellák révén az olvasás szinte pihentető az Ön keze számára. A mágnesekkel jól rögzíthető billentyűzet mindig kéznél van és kényelmes gépelést biztosít Önnek.

 

Active Star 40 Bluetooth
Rendelhető (1-2 hét szállítás)
2.668.050 Ft
+5% Áfa
bruttó: 2.801.453 Ft

Áraink nettó árak
Az árak tájékoztató jellegűek. Az árfolyamváltozások befolyásolhatják a végső árkialakítást.

Fizetési és szállítási feltételek

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árfolyamváltozások befolyásolhatják a végső árkialakítást.

Fizetési lehetőségek:

 • SimplePay bankkártyás vagy azonnali átutalásos fizetés
 • Előre utalás
 • Utánvétes fizetés (fizetés a futárnak)

Az esetleges kiszállítást megelőzően e-mailben értesítést küldünk a kézbesítés várható időpontjáról, illetve telefonon adategyeztetés céljából is megkeressük Önt.

Szállítási lehetőségek:

 • GLS futár
 • Postán maradó
 • Posta csomagpont

Csak Magyarország illetve az EU területére

Szállítási díjak:

Bruttó 40000 Ft felett ingyenes a kiszállítás!

Házhozszállítás (MPL) esetén:

 • Előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén bruttó 1450 Ft
 • Utánvétes fizetés esetén bruttó 1990 Ft

Postán maradó vagy csomagpont

 • Előre utalás vagy bankkártyás fizetés esetén bruttó 1250 Ft
 • Utánvétes fizetés esetén bruttó 1660 Ft

200.000 Ft. feletti rendelés esetén a fizetés kizárólag előreutalással vagy online bankkártyás fizetéssel történhet.

Magyarországon kívüli szállítás esetén a szállítási díjakról érdeklődjön az info@alkosoft.hu-n.

Tovább a teljes Vásárlási és szállítási feltételekhez